United Kingdom

 

Jangama Meditation Course

The Jangama Meditation Course is for people of any level of experience with meditation, including newcomers. It starts with basic principles and builds up a solid foundation for you to continue your own practice.

click here for course details, venue & bookings

All courses are free of charge.

 

Regular Satsangs and One Day Retreats

All events are free of charge.
 

Tuesdays

Westminster Quaker Meeting House
8 Hop Gardens
London
WC2N 4EH

VIEW MAP

Saturdays 

Every Saturday retreats or events are held at various locations.

See below for details.

 

 

Tuesday 8 October

30 minute or 60 minute group meditation every Tuesday evening.

Please press the bell for the Meeting Room to be let in.

 

Schedule

6:30 Doors open

6.50 - 7.05pm: Recorded talk by Shri Babaji

7.05 - 7.20pm: Discussion on meditation & teachings

7.20 - 8.20pm: 30/60 minute meditation*

8.20 - 8.35pm: Arati and End

*The meditation will have a bell sound half-way through for those that want to leave after 30 minutes.

Saturday 12 October

Afternoon meditation 2.00pm – 4.00pm
East Dulwich, London SE22

Contact email uk@srby.org or phone Gian on 07837 386292

Doors open 1:45pm.
No entry after 2.00pm.

2.00pm Start

   15-minute video or audio of Babaji talk
   1-hour meditation
   Tea and Discussion
   Arati

4:00pm End

 

Tuesday 15 October

30 minute or 60 minute group meditation every Tuesday evening.

Please press the bell for the Meeting Room to be let in.

 

Schedule

6:30 Doors open

6.50 - 7.05pm: Recorded talk by Shri Babaji

7.05 - 7.20pm: Discussion on meditation & teachings

7.20 - 8.20pm: 30/60 minute meditation*

8.20 - 8.35pm: Arati and End

*The meditation will have a bell sound half-way through for those that want to leave after 30 minutes.

Saturday 19 October

Jangama Dhyana Half Day Retreat
1:00pm - 6:00pm, Warren St, London NW1

Just a few minutes walk from Warren St, Euston or Great Portland St Stations.

Contact email uk@srby.org or phone Gian on 07837 386292

12:45 Doors open
1:00 2-hour meditation
3:00 short break
3:15 90-minute meditation
4:45 short break
5:00 1-hour meditation
6:00 Swamiji's and Babaji's Arati

People are welcome to come to all or part of the event. There is a 15 minute break between meditations to allow people time to arrive.

 

Tuesday 22 October

30 minute or 60 minute group meditation every Tuesday evening.

Please press the bell for the Meeting Room to be let in.

 

Schedule

6:30 Doors open

6.50 - 7.05pm: Recorded talk by Shri Babaji

7.05 - 7.20pm: Discussion on meditation & teachings

7.20 - 8.20pm: 30/60 minute meditation*

8.20 - 8.35pm: Arati and End

*The meditation will have a bell sound half-way through for those that want to leave after 30 minutes.

Saturday 26 October

Afternoon meditation 2.00pm – 4.00pm
East Dulwich, London SE22

Contact email uk@srby.org or phone Gian on 07837 386292

Doors open 1:45pm.
No entry after 2.00pm.

2.00pm Start

   15-minute video or audio of Babaji talk
   1-hour meditation
   Tea and Discussion
   Arati

4:00pm End

 

Tuesday 29 October

30 minute or 60 minute group meditation every Tuesday evening.

Please press the bell for the Meeting Room to be let in.

 

Schedule

6:30 Doors open

6.50 - 7.05pm: Recorded talk by Shri Babaji

7.05 - 7.20pm: Discussion on meditation & teachings

7.20 - 8.20pm: 30/60 minute meditation*

8.20 - 8.35pm: Arati and End

*The meditation will have a bell sound half-way through for those that want to leave after 30 minutes.

Saturday 2 November

90 minute meditation
Thornton Heath, London CR7

Contact email uk@srby.org or phone Gian on 07837 386292

2:30 Bhajan practice
3:00 Chants and Bhajans
4.00 90-minute meditation
5.30 Recorded talk by Shri Babaji
6:00 Aarati to Swamiji and Babaji

 

Tuesday 5 November

30 minute or 60 minute group meditation every Tuesday evening.

Please press the bell for the Meeting Room to be let in.

 

Schedule

6:30 Doors open

6.50 - 7.05pm: Recorded talk by Shri Babaji

7.05 - 7.20pm: Discussion on meditation & teachings

7.20 - 8.20pm: 30/60 minute meditation*

8.20 - 8.35pm: Arati and End

*The meditation will have a bell sound half-way through for those that want to leave after 30 minutes.

Saturday 9 November

Afternoon meditation 2.00pm – 4.00pm
East Dulwich, London SE22

Contact email uk@srby.org or phone Gian on 07837 386292

Doors open 1:45pm.
No entry after 2.00pm.

2.00pm Start

   15-minute video or audio of Babaji talk
   1-hour meditation
   Tea and Discussion
   Arati

4:00pm End

 

Tuesday 12 November

30 minute or 60 minute group meditation every Tuesday evening.

Please press the bell for the Meeting Room to be let in.

 

Schedule

6:30 Doors open

6.50 - 7.05pm: Recorded talk by Shri Babaji

7.05 - 7.20pm: Discussion on meditation & teachings

7.20 - 8.20pm: 30/60 minute meditation*

8.20 - 8.35pm: Arati and End

*The meditation will have a bell sound half-way through for those that want to leave after 30 minutes.

Saturday 16 November

Jangama Dhyana Half Day Retreat
1:00pm - 6:00pm, Warren St, London NW1

Just a few minutes walk from Warren St, Euston or Great Portland St Stations.

Contact email uk@srby.org or phone Gian on 07837 386292

12:45 Doors open
1:00 2-hour meditation
3:00 short break
3:15 90-minute meditation
4:45 short break
5:00 1-hour meditation
6:00 Swamiji's and Babaji's Arati

People are welcome to come to all or part of the event. There is a 15 minute break between meditations to allow people time to arrive.

 

Tuesday 19 November

30 minute or 60 minute group meditation every Tuesday evening.

Please press the bell for the Meeting Room to be let in.

 

Schedule

6:30 Doors open

6.50 - 7.05pm: Recorded talk by Shri Babaji

7.05 - 7.20pm: Discussion on meditation & teachings

7.20 - 8.20pm: 30/60 minute meditation*

8.20 - 8.35pm: Arati and End

*The meditation will have a bell sound half-way through for those that want to leave after 30 minutes.

Saturday 23 November

Afternoon meditation 2.00pm – 4.00pm
East Dulwich, London SE22

Contact email uk@srby.org or phone Gian on 07837 386292

Doors open 1:45pm.
No entry after 2.00pm.

2.00pm Start

   15-minute video or audio of Babaji talk
   1-hour meditation
   Tea and Discussion
   Arati

4:00pm End

Contact

Email uk@srby.org or phone Zen on 07800 760 858

 

What's new

 

Shri Babaji App

app

Google Play
Apple App Store